• Ζυγός δαπέδου 1500kg DF32M1500BR

Ζυγός δαπέδου 1500kg

Ευέλικτος και χαμηλού κόστους ζυγός επιδαπέδιος ή υποδαπέδιος με ενδείκτη T32M 

 • Ανθεκτικό Μεταλλικό Περίβλημα: Το ανθεκτικό μεταλλικό περίβλημα παρέχει προστασία από τις φυσικές καταστάσεις και τις εξωτερικές επιδράσεις, καθιστώντας τον ενδείκτη ιδανικό για βιομηχανική χρήση ή χρήση σε αυστηρά περιβάλλοντα.

 • Δυνατότητα Ζύγισης και Εκτύπωσης μέσω RS232: Η δυνατότητα αυτή επιτρέπει τη σύνδεση του ενδείκτη με άλλες συσκευές ή υπολογιστές μέσω της θύρας RS232, επιτρέποντας την ανάγνωση των μετρήσεων και την εκτύπωση δεδομένων για επεξεργασία ή αρχειοθέτηση.

 • Χαλύβδινες Δυναμοκυψέλλες IP67: Οι χαλύβδινες δυναμοκυψέλες είναι υψηλής ποιότητας αισθητήρες που παρέχουν ακρίβεια στις μετρήσεις. Η πιστοποίηση IP67 υποδηλώνει ότι είναι ανθεκτικές σε σκόνη και νερό, κάνοντάς τις κατάλληλες για εξωτερική χρήση ή σε περιβάλλοντα με υγρασία.

 • Ευρεία Εφαρμογή: Με αυτά τα χαρακτηριστικά, ο ενδείκτης είναι ιδανικός για εφαρμογές βιομηχανικής ζύγισης, αποθήκευσης, κατασκευής, και άλλες περιπτώσεις όπου απαιτείται ακρίβεια και ανθεκτικότητα.

Εφαρμογές ζυγού δαπέδου

Ζύγιση (5 μονάδες), καταμέτρηση τεμαχίων, έλεγχος βάρους, δυναμική ζύγιση, συνολικό βάρος

Οθόνη ζυγού

 1. Οπίσθιος Φωτισμός: Η οθόνη οπίσθιου φωτισμού χρησιμοποιεί μια πηγή φωτός πίσω από την οθόνη για να δημιουργήσει τη φωτεινότητα που απαιτείται για να εμφανίζονται οι εικόνες και τα χρώματα.

 2. Υψηλή Φωτεινότητα και Αντίθεση: Οι οθόνες LCD που χρησιμοποιούν οπίσθιο φωτισμό παρέχουν υψηλή φωτεινότητα και αντίθεση, επιτρέποντας την εύκολη ανάγνωση των περιεχομένων ακόμα και σε φωτεινά περιβάλλοντα.

 3. Ομοιόμορφη Φωτεινότητα: Ο οπίσθιος φωτισμός εξασφαλίζει ομοιόμορφη διάχυση του φωτός σε όλη την επιφάνεια της οθόνης, χωρίς να υπάρχουν σημεία σκίασης ή ανισομορφίες.

 4. Αποδοτικότητα Ενέργειας: Οι οθόνες LCD με οπίσθιο φωτισμό είναι συνήθως αποδοτικές σε ενέργεια, καθιστώντας τις κατάλληλες για χρήση σε φορητές συσκευές και φορητούς υπολογιστές.

 5. Ευελιξία στη Σχεδίαση: Η τεχνολογία LCD μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλά μεγέθη και σχήματα οθονών, προσφέροντας ευελιξία στη σχεδίαση των συσκευών.

Λειτουργία ζυγού

Μετασχηματιστής AC (συμπεριλαμβάνεται)

Επικοινωνία ζυγού

RS232

Κατασκευή ζυγού

Μεταλλικός ενδείκτης, πλατφόρμα από βαμμένο χάλυβα (μαύρο χρώμα), ανυψωμένα πέλματα, επικάλυψη με πλάκα πάχους 5 χιλιοστών, 4 χαλύβδινες δυναμοκυψέλλες H8C IP67 OIML R60, κουτί διασύνδεσης IP65

Χαρακτηριστικά ζυγού

  1. ABS Μπροστινό Καπάκι: Το ABS είναι ένα ελαφρύ, ανθεκτικό και ανθεκτικό υλικό που παρέχει προστασία στο εσωτερικό του ενδείκτη και ταυτόχρονα είναι εύκολο στη συντήρηση και τον καθαρισμό.

  2. Πλαίσιο και Πόδια από Βαμμένο Χάλυβα: Το βαμμένο χάλυβας παρέχει ανθεκτικότητα στη δομή του ενδείκτη και αντέχει σε δυσμενείς συνθήκες χρήσης και περιβάλλοντα.

  3. Ανθεκτική Κατασκευή: Η συνδυασμένη κατασκευή ABS και χάλυβα προσφέρει μια ανθεκτική και αξιόπιστη λύση που μπορεί να αντέξει τη χρήση και τις δυσμενείς συνθήκες περιβάλλοντος.

  4. Εύκολη Εγκατάσταση: Η κατασκευή από ABS και χάλυβα συνήθως παρέχει εύκολες δυνατότητες εγκατάστασης και στήριξης σε διάφορα περιβάλλοντα.

  5. Αισθητική Εμφάνιση: Η συνδυασμένη εμφάνιση ABS και χάλυβα μπορεί να προσθέσει επαγγελματικότητα και αισθητική στον χώρο όπου χρησιμοποιείται ο ενδείκτης.

Χαρακτηριστικά βιομηχανικών
Δυναμικότητα 1500 kg
Υποδιαίρεση 500 g
Διαστάσεις πλατφόρμας (mm) 1000 x 1000 x 110 (mm)
Κλάση προστασίας IP -
Οθόνη Backlit LCD
Πληκτρολόγιο Όχι
Μπαταρία Όχι
Έλεγχος βάρους Ναι
Ποσοστιαία ζύγιση Όχι
Δυναμική ζύγιση Ναι
Διακρίβωση βάρους Όχι
Totalization Ναι
Έγκριση τύπου EC Όχι
Μέτρηση τεμαχίων Ναι
RS232 διεπαφή Ναι
2η RS232 διεπαφή Όχι
USB Όχι
Ethernet Όχι
Bluetooth Όχι
Wi-Fi Όχι
Προσαρμοζόμενη μονάδα Όχι
Alibi Μνήμη -
GMP Έξοδος δεδομένων -
Ώρα / Ημερομηνία -

Ζυγός δαπέδου 1500kg DF32M1500BR

 • Κατασκευαστής: OHAUS
 • Κωδικός Προϊόντος:83997597
 • Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
 • 1.265,00€