Πληροφορίες Αποστολής

Αποστολές εντός Ελλάδος

Οι αποστολές των προϊόντων σας παραδίδονται στην εταιρεία ΕΛΤΑ Courier και αποστέλλονται στην πόρτα σας, με έξοδα αποστολής υπολογιζόμενα ανάλογα με το συνολικό βάρος της παραγγελίας σας βάσει του τιμοκαταλόγου των ΕΛΤΑ Courier. Εάν το δίκτυο των ΕΛΤΑ Courier δεν καλύπτει την περιοχή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να μας ενημερώσετε με ποιόν τρόπο επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας.

Πρόσθετες πληροφορίες

1. Χρόνοι Παράδοσης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα zygistika.gr λαμβάνοντας υπόψη πόσο σημαντικό είναι για τους πελάτες του να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους στα χρονικά πλαίσια που αναμένονται (συνήθως εντός 2 εβδομάδων), σε μια προσπάθεια να διασφαλίζει την καλύτερη μεταφορά από πλευράς ποιότητας και χρόνου, συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑ Courier, μια εταιρεία με ηγετική θέση στην Ελλάδα στο χώρο της ταχυμεταφοράς.

2. Ειδοποιητικά E-mail

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, λαμβάνετε αυτόματα ενημερωτικό μήνυμα στο e-mail που έχετε καταχωρήσει, το οποίο επιβεβαιώνει την επιτυχημένη τοποθέτησή της στο σύστημά μας. Συμπεριλαμβάνεται αντίγραφο της παραγγελίας με τα καταχωρημένα στοιχεία σας, τα σχέδια και την αξία των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Μόλις τα προϊόντα παραδοθούν στην εταιρεία ΕΛΤΑ Courier, την επομένη εργάσιμη ημέρα, σας αποστέλλεται ενημερωτικό e-mail με αντίγραφο της παραγγελίας προς αποστολή, που φέρει τον αντίστοιχο Αριθμό Αποστολής Δέματος, με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας προς εσάς.