Εταιρία - Ιστορικό

Σχετικά με εμάς

Το ηλεκτρονικό κατάστημα zygistika.gr, είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα της εταιρίας ΜΠΟΝΑΡΟΣ Α.Ε..

Ο ιδιαίτερα προσηλωμένο εργατικό δυναμικό μας συνεργάζεται στενά με τους πελάτες μας για πάνω από 30 χρόνια και αναπτύσσει τις πιο ολοκληρωμένες και ικανοποιητικές λύσεις.

Η ΜΠΟΝΑΡΟΣ Α.Ε. σε συνεργασία με την OHAUS δεσμεύεται πάντα για την ποιότητα, όπως αποδεικνύεται και από το πελατολόγιό μας στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Η εταιρία μας ακολουθεί διαδικασίες ISO 9001 και διαθέτει OIML πιστοποίηση για τον ζυγιστικό εξοπλισμό της.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι ο δικτυακός τόπος μας όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για το ευρύ φάσμα του εξοπλισμού, εφαρμογών και υπηρεσιών ζύγισης και άλλου επιπρόσθετου βιομηχανικού εξοπλισμού.

Εταιρικό προφίλ

Οι απαρχές της εταιρίας ΜΠΟΝΑΡΟΣ Α.Ε. βρίσκονται στο 1996, όταν ο Γεώργιος Μπονάρος άρχισε να εργάζεται στη βιομηχανική ζύγιση & συσκευασία τροφίμων και αγροτικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Με στόχο να ικανοποιούμε τις συνεχείς απαιτήσεις των πελατών μας, το 2010 διευρύναμε το πεδίο δραστηριότητάς μας ώστε να εξελίξουμε τον εξοπλισμό στη Βιομηχανική ζύγιση και συσκευασία.

Η OHAUS ειναι θυγατρική εταιρία της METTLER TOLEDO, αδιαμφισβήτητου παγκόσμιου ηγέτη στη βιομηχανία ζύγισης. Με έδρα την Ελβετία, εξάγει τις διεθνούς φήμης ζυγαριές της σε Ευρώπη και Αμερική. Με πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία ζύγισης, καμία εταιρεία δεν έχει τη γνώση για την κατασκευή ποιοτικών προϊόντων όπως η OHAUS.

Η πολιτική υποστήριξής μας μετά την πώληση υπογραμμίζει τη σημασία των πελατών μας και των επιχειρηματικών αναγκών τους.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Συμβουλευτείτε μας!

Αρχές δεοντολογίας

Η εμπειρία του προσωπικού μας συνεισφέρει στην κάλυψη των αναγκών στους τομείς δραστηριότητας των επιχειρηματικών λύσεων που εξυπηρετούν τις εξελισσόμενες ανθρώπινες ανάγκες.

Η εστίαση στις ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε επιχειρηματικού σχεδίου, απαλλάσσει τους πελάτες μας από περιττές διαδικασίες και επεκτείνει τη μέγιστη αναμενόμενη χρηστικότητα των μηχανών μας, δίνοντας απόλυτα ανταγωνιστικά χρηματοοικονομικά αποτελέσματα.

Η πολιτική μας εστιάζει στην καθημερινή συνεργασία χρησιμοποιώντας ενημερωμένα τεχνολογικά συστήματα ώστε να σας παρέχει τις πλέον σύνθετες τεχνολογικά λύσεις με ευκολία και αξιοπιστία.

Πολιτική ποιότητας

Η ΜΠΟΝΑΡΟΣ Α.Ε. σε συνεργασία με την OHAUS δίνει μεγάλη σημασία στην ποιότητα και κατέχει την τεχνολογία ώστε να θέτει υψηλούς στόχους με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανήματα και εξειδικευμένο προσωπικό.

Θεωρούμε την ποιότητα βασική και απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία μας στις δύσκολες συνθήκες και τον ανταγωνισμό της Ελληνικής αγοράς.

Με το κύριο πλεονέκτημά μας να συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα, κατάλληλη τιμή και ταχεία παράδοση, είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε πλήρως κάθε σας ανάγκη στους τομείς κατασκευής και εμπορίου ζυγιστικών και συσκευαστικών μηχανών.

Αυτό σημαίνει οργανωμένη παραγωγή, έρευνα προμηθευτών και συνεχόμενη εκπαίδευση του προσωπικού μας σε όλους τους τομείς: παραγωγή, εμπορία και κυρίως την υποστήριξη πριν και μετά την αγορά του προϊόντος (After Sales Support).