• Πλατφόρμα ζυγού δαπέδου 3000kg DF3000BL

Πλατφόρμα ζυγού δαπέδου 3000kg. 

 1. *Υψηλή Ακρίβεια: Οι πλατφόρμες ζυγού δαπέδου διαθέτουν υψηλή ακρίβεια ζύγισης, εξασφαλίζοντας ακριβείς μετρήσεις του βάρους.


 2. *Ανθεκτική Κατασκευή: Μια πλατφόρμα ζυγού δαπέδου 3000kg πρέπει να έχει ανθεκτική κατασκευή για να αντέξει το βάρος και τη χρήση σε διάφορα περιβάλλοντα.


 3. *Ευκολία Χρήσης: Οι πλατφόρμες ζυγού δαπέδου συνήθως σχεδιάζονται με γνώμονα την ευκολία χρήσης, επιτρέποντας γρήγορη και αποτελεσματική ζύγιση των αντικειμένων.


 4. *Ποικιλία Εφαρμογών: Μια πλατφόρμα ζυγού δαπέδου 3000kg μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους τομείς όπως σε αποθήκες, εργοστάσια, κέντρα διανομής και άλλους χώρους όπου απαιτείται ζύγιση μεγάλων φορτίων.

Η πλατφόρμα ζυγού δαπέδου που περιγράφετε φαίνεται να είναι μια ιδανική λύση για διάφορες ανάγκες ζύγισης λόγω των χαρακτηριστικών της:

 1. *Ευελιξία και Χαμηλό Κόστος: Η πλατφόρμα ζυγού δαπέδου από βαμμένο χάλυβα είναι ευέλικτη στη χρήση και παράλληλα προσφέρει χαμηλό κόστος συντήρησης και απόκτησης.


 2. *Ανυψωμένα Πέλματα: Τα ανυψωμένα πέλματα είναι πολύ χρήσιμα χαρακτηριστικά που διευκολύνουν τον καθαρισμό και τη συντήρηση της πλατφόρμας.


 3. *Χαλύβδινες Δυναμοκυψέλλες IP67 OIML R60: Οι δυναμοκυψέλες με αυτές τις προδιαγραφές προσφέρουν υψηλή ακρίβεια και αξιοπιστία στις μετρήσεις του βάρους, ενώ η πιστοποίηση IP67 διασφαλίζει ότι οι δυναμοκυψέλες είναι προστατευμένες από σκόνη και νερό.

Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν την πλατφόρμα ζυγού δαπέδου κατάλληλη για εφαρμογές σε αποθήκες, εργοστάσια και άλλα βιομηχανικά περιβάλλοντα όπου απαιτείται αξιόπιστη και ακριβής ζύγιση.

Χαρακτηριστικά βιομηχανικών
Δυναμικότητα 3000 kg
Υποδιαίρεση -
Διαστάσεις πλατφόρμας (mm) 1200 x 1200 x 110 (mm)
Κλάση προστασίας IP -
Οθόνη -
Πληκτρολόγιο Όχι
Μπαταρία Όχι
Έλεγχος βάρους Όχι
Ποσοστιαία ζύγιση Όχι
Δυναμική ζύγιση Όχι
Διακρίβωση βάρους Όχι
Totalization Όχι
Έγκριση τύπου EC Όχι
Μέτρηση τεμαχίων Όχι
RS232 διεπαφή Όχι
2η RS232 διεπαφή Όχι
USB Όχι
Ethernet Όχι
Bluetooth Όχι
Wi-Fi Όχι
Προσαρμοζόμενη μονάδα Όχι
Alibi Μνήμη -
GMP Έξοδος δεδομένων -
Ώρα / Ημερομηνία -

Πλατφόρμα ζυγού δαπέδου 3000kg DF3000BL

 • Κατασκευαστής: OHAUS
 • Κωδικός Προϊόντος:83032908
 • Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
 • 1.260,00€