• Πλατφόρμα ζυγού δαπέδου 1500kg DF1500F1LX

Πλατφόρμα ζυγού δαπέδου 1500kg. 

Η πλατφόρμα ζυγού δαπέδου 1500kg DF1500F1LX είναι μια αξιόπιστη συσκευή ζύγισης με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 1. *Χωρητικότητα 1500kg: Η πλατφόρμα αυτή μπορεί να ζυγίσει φορτία μέχρι 1500kg, καθιστώντας την κατάλληλη για μεσαίες έως μεγάλες εφαρμογές.


 2. *Ανθεκτική Κατασκευή: Κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας χάλυβα, η πλατφόρμα είναι ανθεκτική στη φθορά και την έντονη χρήση.


 3. *Ακρίβεια Ζύγισης: Διαθέτει υψηλή ακρίβεια ζύγισης, εξασφαλίζοντας αξιόπιστα αποτελέσματα και εύκολη διαχείριση του φορτίου.


 4. *Δυνατότητα Χρήσης: Η πλατφόρμα προσφέρει ευελιξία στη χρήση της, με δυνατότητα τοποθέτησης τόσο σε επιφάνειες δαπέδου όσο και υποδαπέδια.


 5. *Ασφάλεια και Αξιοπιστία: Εξοπλισμένη με ανοξείδωτες δυναμοκυψέλλες IP68, είναι προστατευμένη από την υγρασία και τη σκόνη, ενώ παρέχει σταθερές και αξιόπιστες μετρήσεις.


 1. *Υψηλής ποιότητας πλατφόρμα από βαμμένο χάλυβα: Η κατασκευή από βαμμένο χάλυβα την καθιστά ανθεκτική στη διάβρωση και στην φθορά.


 2. *Ανυψωμένα πέλματα: Τα ανυψωμένα πέλματα προστατεύουν τις δυναμοκυψέλλες και επιτρέπουν εύκολο καθαρισμό κάτω από την πλατφόρμα.


 3. *Δυνατότητα υποδαπέδιας τοποθέτησης: Η δυνατότητα υποδαπέδιας τοποθέτησης επιτρέπει την ενσωμάτωση της πλατφόρμας στο δάπεδο, παρέχοντας λειτουργικότητα χωρίς να εμφανίζεται εξωτερικά.


 4. *Ανοξείδωτες δυναμοκυψέλλες IP68:

  1. ***Υλικό Κατασκευής - Ανοξείδωτο Ατσάλι: Η κατασκευή τους από ανοξείδωτο ατσάλι τις καθιστά ανθεκτικές στη διάβρωση και στις αντοχές του περιβάλλοντος.

  2. ***Προστασία IP68: Η προστασία IP68 δηλώνει ότι οι δυναμοκυψέλλες είναι πλήρως αδιάβροχες και προστατευμένες από την εισροή νερού ή σκόνης, μέχρι και σε βάθος 1 μέτρου για καθορισμένο χρονικό διάστημα.

  3. ***Εφαρμογές: Χρησιμοποιούνται ευρέως σε βιομηχανικές εφαρμογές ζύγισης, όπως σε γέφυρες ζυγίσματος, αναλυτές φορτίου, εξοπλισμό αυτοματοποίησης και άλλες εφαρμογές όπου απαιτείται ακριβής μέτρηση με αντοχή στις αντίξοες συνθήκες.

Χαρακτηριστικά βιομηχανικών
Δυναμικότητα 1500 kg
Υποδιαίρεση -
Διαστάσεις πλατφόρμας (mm) 1500 x 1250 x 90 (mm)
Κλάση προστασίας IP -
Οθόνη -
Πληκτρολόγιο Όχι
Μπαταρία Όχι
Έλεγχος βάρους Όχι
Ποσοστιαία ζύγιση Όχι
Δυναμική ζύγιση Όχι
Διακρίβωση βάρους Όχι
Totalization Όχι
Έγκριση τύπου EC Όχι
Μέτρηση τεμαχίων Όχι
RS232 διεπαφή Όχι
2η RS232 διεπαφή Όχι
USB Όχι
Ethernet Όχι
Bluetooth Όχι
Wi-Fi Όχι
Προσαρμοζόμενη μονάδα Όχι
Alibi Μνήμη -
GMP Έξοδος δεδομένων -
Ώρα / Ημερομηνία -

Πλατφόρμα ζυγού δαπέδου 1500kg DF1500F1LX

 • Κατασκευαστής: OHAUS
 • Κωδικός Προϊόντος:30515658
 • Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
 • 2.810,00€