• Ανοξείδωτη πλατφόρμα ζυγού δαπέδου 600kg DF600G1LX

Ανοξείδωτη πλατφόρμα ζυγού δαπέδου 600kg. 

Μια ανοξείδωτη πλατφόρμα ζυγού δαπέδου 600kg που χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα προσφέρει μια σταθερή και αξιόπιστη λύση για εφαρμογές ζύγισης. Ας εξετάσουμε τα χαρακτηριστικά της πιο αναλυτικά:

Ανοξείδωτη πλατφόρμα ζυγού δαπέδου 600kg: Σχεδιασμένη για φορτία έως 600kg, αυτή η πλατφόρμα διαθέτει την ικανότητα να ζυγίζει με ακρίβεια μεσαίου μεγέθους φορτία.


 1. Υψηλής ποιότητας ανοξείδωτη πλατφόρμα: Η πλατφόρμα κατασκευάζεται από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, προσφέροντας αντοχή στη διάβρωση και μακροχρόνια ανθεκτικότητα σε δύσκολες συνθήκες περιβάλλοντος.


 2. Ανυψωμένα πέλματα:

  1. **Ασφάλεια και Σταθερότητα: Τα ανυψωμένα πέλματα μπορούν να προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα στην επιφάνεια, εμποδίζοντας τυχόν ολίσθηση ή ανισοτητες.

  2. **Εύκολη Πρόσβαση: Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ανυψωμένα πέλματα κάνουν πιο εύκολη την πρόσβαση σε μηχανήματα, συσκευές ή άλλα αντικείμενα που βρίσκονται πάνω στην πλατφόρμα.

  3. **Διακόσμηση και Αισθητική: Σε μερικές περιπτώσεις, τα ανυψωμένα πέλματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν αισθητική αξία σε έναν χώρο, προσθέτοντας διαστάσεις ή ενδιαφέροντα στοιχεία στον σχεδιασμό.


  4. Δυνατότητα υποδαπέδιας τοποθέτησης: Η δυνατότητα υποδαπέδιας τοποθέτησης επιτρέπει την ενσωμάτωση της πλατφόρμας με απόλυτη ευκολία στο περιβάλλον, διατηρώντας τον χώρο του χρήστη αναίμακτο.

 3. Ανοξείδωτες δυναμοκυψέλλες IP68:


  1. **Ανοξείδωτες δυναμοκυψέλλες: Κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα, οι δυναμοκυψέλλες αντέχουν σε αντίξοες συνθήκες και προσφέρουν μεγάλη αντοχή στη διάβρωση. Αυτό τις καθιστά ιδανικές για εφαρμογές σε περιβάλλοντα με υγρασία, σκόνη και άλλες αντίξοες συνθήκες.

  2. **Προστασία IP68: Η προστασία IP68 είναι η υψηλότερη κατηγορία προστασίας για ηλεκτρονικές συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι οι δυναμοκυψέλλες είναι πλήρως ανθεκτικές σε εισροή σκόνης και νερού και μπορούν να λειτουργήσουν ακόμη και κάτω από το νερό, με εξαιρετική ακρίβεια.

  3. **Ευρεία Εφαρμογή: Οι δυναμοκυψέλλες IP68 είναι κατάλληλες για πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων βιομηχανικών, αγροτικών και ιατρικών εφαρμογών, όπου η ακρίβεια και η αξιοπιστία των μετρήσεων είναι ζωτικής σημασίας.

  4. **Μεγάλη Διάρκεια Ζωής: Η σχεδίαση των δυναμοκυψελών IP68 εξασφαλίζει μακροχρόνια αξιόπιστη λειτουργία χωρίς ανάγκη συντήρησης ή αντικατάστασης.

Χαρακτηριστικά βιομηχανικών
Δυναμικότητα 600 kg
Υποδιαίρεση -
Διαστάσεις πλατφόρμας (mm) 1500 x 1250 x 90 (mm)
Κλάση προστασίας IP 68
Οθόνη -
Πληκτρολόγιο Όχι
Μπαταρία Όχι
Έλεγχος βάρους Όχι
Ποσοστιαία ζύγιση Όχι
Δυναμική ζύγιση Όχι
Διακρίβωση βάρους Όχι
Totalization Όχι
Έγκριση τύπου EC Όχι
Μέτρηση τεμαχίων Όχι
RS232 διεπαφή Όχι
2η RS232 διεπαφή Όχι
USB Όχι
Ethernet Όχι
Bluetooth Όχι
Wi-Fi Όχι
Προσαρμοζόμενη μονάδα Όχι
Alibi Μνήμη -
GMP Έξοδος δεδομένων -
Ώρα / Ημερομηνία -

Ανοξείδωτη πλατφόρμα ζυγού δαπέδου 600kg DF600G1LX

 • Κατασκευαστής: OHAUS
 • Κωδικός Προϊόντος:30515670
 • Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
 • 5.095,00€