• Ανοξείδωτη πλατφόρμα ζυγού δαπέδου 300kg DF300G1S

Ανοξείδωτη πλατφόρμα ζυγού δαπέδου 300kg. 

Υψηλής ποιότητας ανοξείδωτη πλατφόρμα:

Η πλατφόρμα μας αντιπροσωπεύει την υψηλότερη ποιότητα στον τομέα της βιομηχανικής κατασκευής. Κάθε λεπτομέρεια σχεδιάστηκε με προσοχή για να προσφέρει αξιόπιστη λειτουργία και μακροχρόνια αντοχή στις απαιτητικές συνθήκες χρήσης.

Ανυψωμένα πέλματα:

Τα ανυψωμένα πέλματα παρέχουν επιπλέον στήριξη και ασφάλεια κατά τη χρήση. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση και την ασφαλή διαμονή χρηστών στην πλατφόρμα, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει τη σταθερότητα και την αντοχή της σε βαριές φορτίσεις.

Δυνατότητα υποδαπέδιας τοποθέτησης:

Η πλατφόρμα μας προσφέρει τη δυνατότητα υποδαπέδιας τοποθέτησης, επιτρέποντας την ομαλή ενσωμάτωσή της στο περιβάλλον. Αυτό διευκολύνει την εγκατάσταση και δημιουργεί μια ομαλή, απρόσκοπτη επιφάνεια για τη χρήση της.

Ανοξείδωτες δυναμοκυψέλλες IP68:

Οι δυναμοκυψέλες κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χάλυβα, ένα υλικό που προσφέρει ανθεκτικότητα στη διάβρωση και τις δυσμενείς συνθήκες περιβάλλοντος. Αυτό τις καθιστά ιδανικές για χρήση σε περιβάλλοντα με υγρασία, υψηλή θερμοκρασία και άλλες αντίξοες συνθήκες.

Προστασία IP68:

Η προστασία IP68 σημαίνει ότι οι δυναμοκυψέλες είναι πλήρως ανθεκτικές στην εισχώρηση σκόνης και υγρασίας σε επίπεδα που δεν επηρεάζουν τη λειτουργία τους. Αυτό το επίπεδο προστασίας τις καθιστά ιδανικές για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, σε εφαρμογές υπό εκθέσεις στην κακοκαιρία, όπως βροχή, χιόνι και υψηλή υγρασία.

Συνολικά, ο συνδυασμός των ανοξείδωτων υλικών και της προστασίας IP68 εξασφαλίζει όχι μόνο την ανθεκτικότητα των δυναμοκυψελών σε δύσκολες συνθήκες, αλλά και τη μακροχρόνια αξιοπιστία και απόδοσή τους σε πολλαπλές εφαρμογές.


Χαρακτηριστικά βιομηχανικών
Δυναμικότητα 300 kg
Υποδιαίρεση -
Διαστάσεις πλατφόρμας (mm) 800 x 800 x 90 (mm)
Κλάση προστασίας IP 68
Οθόνη -
Πληκτρολόγιο Όχι
Μπαταρία Όχι
Έλεγχος βάρους Όχι
Ποσοστιαία ζύγιση Όχι
Δυναμική ζύγιση Όχι
Διακρίβωση βάρους Όχι
Totalization Όχι
Έγκριση τύπου EC Όχι
Μέτρηση τεμαχίων Όχι
RS232 διεπαφή Όχι
2η RS232 διεπαφή Όχι
USB Όχι
Ethernet Όχι
Bluetooth Όχι
Wi-Fi Όχι
Προσαρμοζόμενη μονάδα Όχι
Alibi Μνήμη -
GMP Έξοδος δεδομένων -
Ώρα / Ημερομηνία -

Ανοξείδωτη πλατφόρμα ζυγού δαπέδου 300kg DF300G1S

  • Κατασκευαστής: OHAUS
  • Κωδικός Προϊόντος:30515665
  • Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
  • 3.510,00€