• Ανοξείδωτη πλατφόρμα ζυγού δαπέδου 300kg DF300G1R

Ανοξείδωτη πλατφόρμα ζυγού δαπέδου 300kg. 


Ανοξείδωτη πλατφόρμα ζυγού δαπέδου 300kg:

Η ανοξείδωτη πλατφόρμα ζυγού δαπέδου 300kg αποτελεί μια προηγμένη λύση για εφαρμογές ζύγισης μεσαίων φορτίων. Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την υψηλή ακρίβεια και την ανθεκτικότητα.

Υψηλής ποιότητας ανοξείδωτη πλατφόρμα:

 1. **Υλικό Κατασκευής: Η χρήση ανοξείδωτου χάλυβα υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή στη διάβρωση, τη σκουριά και τις κακές καιρικές συνθήκες.

 2. **Σχεδιασμός και Κατασκευή: Η πλατφόρμα πρέπει να έχει έναν εξειδικευμένο σχεδιασμό που να είναι προσανατολισμένος προς την ακρίβεια, τη σταθερότητα και την αντοχή.

 3. **Επιφάνεια Εργασίας: Η επιφάνεια εργασίας πρέπει να είναι επίπεδη, ομαλή και ανθεκτική σε διάφορες καταπονήσεις.

 4. **Αντοχή σε Βάρος: Η πλατφόρμα πρέπει να μπορεί να υποστηρίξει το αναμενόμενο βάρος των εφαρμογών της χωρίς να υποχωρεί.

 5. **Αντοχή σε Συνθήκες Περιβάλλοντος: Πρέπει να είναι σχεδιασμένη για να αντέχει σε εξωτερικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η υγρασία, η σκόνη και οι ακραίες θερμοκρασίες.

 6. **Εργονομία και Ασφάλεια: Ο σχεδιασμός πρέπει να λαμβάνει υπόψη την εργονομία και την ασφάλεια των χρηστών, με στόχο την εύκολη και ασφαλή λειτουργί

Ανυψωμένα πέλματα:

Τα ανυψωμένα πέλματα παρέχουν πρόσθετη σταθερότητα και ασφάλεια κατά τη χρήση. Επιπλέον, διευκολύνουν την πρόσβαση των χρηστών στην πλατφόρμα.

Δυνατότητα υποδαπέδιας τοποθέτησης:

Η δυνατότητα υποδαπέδιας τοποθέτησης επιτρέπει την ενσωμάτωση της πλατφόρμας στο περιβάλλον, προσφέροντας μια ομαλή και ασφαλή επιφάνεια χρήσης.

Ανοξείδωτες δυναμοκυψέλλες IP68:

 1. **Ανοξείδωτες Δυναμοκυψέλλες: Κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα, οι δυναμοκυψέλλες είναι ανθεκτικές στη διάβρωση και τις αντίξοες συνθήκες περιβάλλοντος. Αυτό τις καθιστά ιδανικές για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και σε περιβάλλοντα με υγρασία ή έκθεση σε σκόνη.

 2. **Προστασία IP68: Η προστασία IP68 είναι η υψηλότερη δυνατή προστασία για ηλεκτρονικές συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι οι δυναμοκυψέλλες είναι πλήρως προστατευμένες από την εισχώρηση σκόνης και υγρασίας, ακόμη και υπό βάρος νερού σε συγκεκριμένες συνθήκες.

 3. **Ευρεία Εφαρμογή: Οι δυναμοκυψέλλες με προστασία IP68 είναι κατάλληλες για χρήση σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων βιομηχανικών εφαρμογών, εμπορικών εγκαταστάσεων και ακόμα και σε εφαρμογές υγείας όπου η υγιεινή και η αντοχή σε δυσμενείς συνθήκες περιβάλλοντος είναι ζωτικής σημασίας.

Χαρακτηριστικά βιομηχανικών
Δυναμικότητα 300 kg
Υποδιαίρεση -
Διαστάσεις πλατφόρμας (mm) 1000 x 1000 x 90 (mm)
Κλάση προστασίας IP 68
Οθόνη -
Πληκτρολόγιο Όχι
Μπαταρία Όχι
Έλεγχος βάρους Όχι
Ποσοστιαία ζύγιση Όχι
Δυναμική ζύγιση Όχι
Διακρίβωση βάρους Όχι
Totalization Όχι
Έγκριση τύπου EC Όχι
Μέτρηση τεμαχίων Όχι
RS232 διεπαφή Όχι
2η RS232 διεπαφή Όχι
USB Όχι
Ethernet Όχι
Bluetooth Όχι
Wi-Fi Όχι
Προσαρμοζόμενη μονάδα Όχι
Alibi Μνήμη -
GMP Έξοδος δεδομένων -
Ώρα / Ημερομηνία -

Ανοξείδωτη πλατφόρμα ζυγού δαπέδου 300kg DF300G1R

 • Κατασκευαστής: OHAUS
 • Κωδικός Προϊόντος:30515667
 • Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
 • 3.975,00€