• Ανοξείδωτη πλατφόρμα ζυγού δαπέδου 1500kg DF1500G1X

Ανοξείδωτη πλατφόρμα ζυγού δαπέδου 1500kg. 


Μια ανοξείδωτη πλατφόρμα ζυγού δαπέδου 1500kg αντιπροσωπεύει μια υψηλής ποιότητας λύση για εφαρμογές ζύγισης που απαιτούν αντοχή, ακρίβεια και αξιοπιστία. Ας εξετάσουμε πιο αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της:

 1. Υψηλής ποιότητας ανοξείδωτη πλατφόρμα:

  1. **Ανθεκτικότητα στη Διάβρωση: Η χρήση ανοξείδωτου χάλυβα εξασφαλίζει την αντοχή στη διάβρωση και την οξείδωση από υγρά και χημικά.

  2. **Αντοχή στις Ακραίες Συνθήκες: Οι υψηλής ποιότητας ανοξείδωτες πλατφόρμες είναι ανθεκτικές σε υψηλές θερμοκρασίες, χαμηλές θερμοκρασίες και άλλες ακραίες συνθήκες περιβάλλοντος.

  3. **Ασφάλεια και Σταθερότητα: Οι υψηλής ποιότητας πλατφόρμες συνήθως διαθέτουν ενισχυμένη κατασκευή για να υποστηρίξουν μεγάλα φορτία και να προσφέρουν σταθερότητα στους χρήστες τους.

  4. **Εύκολη Συντήρηση: Η ανοξείδωτη κατασκευή είναι εύκολη στη συντήρηση και τον καθαρισμό, καθιστώντας την ιδανική για περιβάλλοντα που απαιτούν υψηλή υγιεινή

  5. **Πολυμορφικότητα στις Εφαρμογές: Μπορούν να προσαρμοστούν σε πολλούς τύπους εφαρμογών, από την ανακαίνιση έως τη βιομηχανία, λόγω της ευελιξίας τους στον σχεδιασμό και τη χρήση.

 2. Ανυψωμένα πέλματα: Τα ανυψωμένα πέλματα προσφέρουν επιπλέον στήριξη και σταθερότητα, ενώ επιτρέπουν εύκολη πρόσβαση και χρήση της πλατφόρμας.

 3. Δυνατότητα υποδαπέδιας τοποθέτησης: Η πλατφόρμα διαθέτει δυνατότητα υποδαπέδιας τοποθέτησης, επιτρέποντας την ομαλή ενσωμάτωσή της στο περιβάλλον χωρίς να διακυβεύεται η αισθητική του χώρου.

 4. Ανοξείδωτες δυναμοκυψέλλες IP68:

  1. **Ανοξείδωτες δυναμοκυψέλλες: Κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χάλυβα, ο οποίος προσφέρει ανθεκτικότητα στη διάβρωση και στις ακραίες συνθήκες περιβάλλοντος, καθιστώντας τις ιδανικές για χρήση σε διάφορα περιβάλλοντα.

  2. **Προστασία IP68: Η προστασία IP68 είναι η υψηλότερη προστασία κατά της εισροής σκόνης και νερού. Αυτό σημαίνει ότι οι δυναμοκυψέλλες μπορούν να λειτουργήσουν ακόμα και υπό το νερό με αξιόπιστο τρόπο, χωρίς κίνδυνο διάβρωσης ή εκτροπής των μετρήσεων.

  3. **Υψηλή Ακρίβεια: Οι δυναμοκυψέλλες IP68 παρέχουν υψηλή ακρίβεια στις μετρήσεις του βάρους, εξασφαλίζοντας αξιόπιστα αποτελέσματα.

  4. **Ανθεκτικότητα και Μακροχρόνια Αξιοπιστία: Οι δυναμοκυψέλλες IP68 σχεδιάζονται να αντέχουν σε δύσκολες συνθήκες και να διατηρούν την ακρίβεια των μετρήσεων τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Χαρακτηριστικά βιομηχανικών
Δυναμικότητα 1500 kg
Υποδιαίρεση -
Διαστάσεις πλατφόρμας (mm) 1500 x 1500 x 90 (mm)
Κλάση προστασίας IP 68
Οθόνη -
Πληκτρολόγιο Όχι
Μπαταρία Όχι
Έλεγχος βάρους Όχι
Ποσοστιαία ζύγιση Όχι
Δυναμική ζύγιση Όχι
Διακρίβωση βάρους Όχι
Totalization Όχι
Έγκριση τύπου EC Όχι
Μέτρηση τεμαχίων Όχι
RS232 διεπαφή Όχι
2η RS232 διεπαφή Όχι
USB Όχι
Ethernet Όχι
Bluetooth Όχι
Wi-Fi Όχι
Προσαρμοζόμενη μονάδα Όχι
Alibi Μνήμη -
GMP Έξοδος δεδομένων -
Ώρα / Ημερομηνία -

Ανοξείδωτη πλατφόρμα ζυγού δαπέδου 1500kg DF1500G1X

 • Κατασκευαστής: OHAUS
 • Κωδικός Προϊόντος:30515674
 • Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
 • 5.520,00€